Nordens førende influencer marketing eksperter

Vi har skabt succesfulde influencer marketing kampagner ved at forbinde influencers og brands siden 2011.

Book et møde

Brands vi har hjulpet

NYT!

Represented Studio tilbyder content creation og social media management-løsninger. Vi kan hjælpe jer med at drive jeres sociale medier via content creation, udgivelsesplaner, skabe paid social-indhold og give generel rådgivning.

Vi sørger dermed for, at jeres digitale tilstedeværelse på sociale medier har optimale forudsætninger for at skabe nye kunder til jeres forretning, samtidig med, at jeres nuværende kunder og samarbejdspartnere oplever et spændende univers på jeres sociale medier.

Læs mere

Få succes med influencer marketing

Book et 30 minutters gratis videokald med en af vores rådgivere og hør mere om, hvordan I kan få succes med influencer marketing. Videomødet er via Google Meet og helt uforpligtende. Vælg den ønskede dato og tidspunkt.

Alt influencer marketing
samlet ét sted

Vi hjælper brands med at køre succesfulde og strømlinede influencer kampagner på tværs af landegrænser, ved at aktivere influencers i både Europa, Nordamerika og Asien. Vi finder og rekrutterer den rigtige type af influencers, som matcher kampagnens KPI’er og målsætninger, og inkluderer influencers af alle typer og størrelser efter behov. Med ét samlet kontaktpunkt minimerer vi vores kunders interne administrationsudgifter og optimerer det samlede kampagneresultat.

Om os

Det siger vores kunder

Kampagnen er den bedst performende hos Coop.

- Patrick Woolrych, Digital Content Management

Vi anvendte TikTok i forbindelse med et influent-samarbejde for promovering af vores delebilsordning KINTO.

Vi fik lavet et indslag, der fik over 1/2 mio. visninger og fordoblede antallet af daglige nye kunder.

- Nikolaj Ledet, Marketing Manager

Represented har altid været gode til at forstå vores ønsker og udgangspunkt.

- Christian Vestergaard Frandsen, Campaign Manager

Represented er vores go-to for influencer marketing-kampagner på globalt plan.

- Ariba Khan, Channel Owner - Influencer Marketing

Alt fra den indledende dialog til eksekvering og afrapportering har været meget nøjagtigt.

- Louise Lundsgaard, Head of Marketing

Baseret på det direkte salg i vores egen webshop alene, opnåede vi en ROI på 233% indenfor de første 30 dage.

- Morten Bo Madsen, Marketing Director & Co-owner

Represented er vores foretrukne partner til at eksekvere vores influencer marketing aktiviteter.

- Mette Wiig, COO

Representeds planlægning og eksekvering af kampagnerne har altid været meget professionel.

- Robert Friedrich, CEO

Represented hjalp os gennem processen lige fra sparring om målgrupper og kampagnens opbygning til afrapportering og resultaterne.

- Henrik Madsen, Souchef, Strategi- og Direktionssekretariatet

Represented formåede til fulde at hjælpe med at levere budskabet på en oplysende, sjov og ikke skræmmende måde!

- Victoria-Louise Tilsted, Københavns Kommune, kampagneansvarlig for Pickpockets love distractions

Vi har hele tiden været ude efter et længerevarende samarbejde, fordi det er det, der reelt giver værdi for os.

- Dortea Grønbæk, Marketing & Communications Manager

Dynamisk influencer mapping

Vi er jeres full-service influencer marketing eksperter, der siden 2011 har arbejdet med anerkendte influencers og globale brands. Vi bringer derfor unikt og indgående markedskendskab til bordet til glæde for vores kunder.

Vi har skabt en omfattende og raffineret database, hvor vi dynamisk kortlægger influencers baseret på dyb dataindsigt og indholdspræferencer. Dette gør, at vi kan identificere og udvælge de helt rigtige influencers til hver kampagne.

Holistisk matchmaking

A match made in heaven. Dette er det essentielle startpunkt for enhver succesfuld influencer-kampagne. Vi anvender en holistisk matchmaking-tilgang, hvor vi kombinerer kvalitative og kvantitative parametre for at finde det helt perfekte fit mellem influencer og brand.

Når vi har matchet brand med de rette influencers, hjælper vi vores kunder med at udvikle, eksekvere, optimere, måle og evaluere hele deres influencer marketing-indsats fra A til Z.

Mere end 5.000 influencer marketing kampagner

Vi startede som det første influencer netværk i Danmark, og har derfor gennemført mere end 5.000 succesfulde influencer marketing-kampagner på tværs af et bredt udsnit af både produktkategorier og lande.

Vi har projektledt og rapporteret på mere end 100.000 stykker af unikke og personlige udgivelser af annonceindhold skabt af influencers. Med over 13 års erfaring indenfor området, tør vi godt love, du vil få svært ved at finde en mere kompetent rådgiver med tilsvarende mængde erfaring, benchmarkdata og kampagnecases end os.

Influencer marketing virker

86%

kvinder benytter sociale medier til at rådføre sig inden køb

61%

interagerer med en influencer mindst én gang om dagen

57%

annoncører siger, at influencer-skabt indhold performer væsentlig bedre end brand-skabt indhold

Vores strømlinede proces

Med mere end 13 års erfaring og mere end 5.000 eksekverede influencer marketing-kampagner, har vi en af markedets mest strømlinede processer – fordi vi ønsker at gøre det nemt for dig.

Vi sørger altid for at behovsafdække, hvad jeres konkrete ønsker til en succesfuld influencer marketing-kampagne er, så vi sammen opnår de absolut bedste resultater. Hvis I ingen erfaring har med influencer marketing, hjælper vi jer med at sætte nogle målbare og realistiske målsætninger i fælleskab.

Når vores influencer matchmaking er godkendt og kampagnen igangsættes, står vi for at eksekvere kampagnen fra A-Z. I er altid velkommen til at komme med gode idéer, ønsker eller sige til, hvis I har spørgsmål undervejs. Vi sætter pris på en transparent og ærlig dialog, så vi sammen kan opnå de bedste resultater.

01

Målsætninger

Første skridt er at definere kampagnens succeskriterie og udforme et kreativt kampagnekoncept, som hjælper vores kunder med at lykkes med deres influencer marketing. Det starter med et møde med en af vores rådgivere.

02

Matchmaking

Nøglen til succes er at finde de rigtige influencers som matcher målgrupper, KPI’er og kampagnens kommunikationsmål. Som erfarne eksperter arbejder vi med kvalitative og kvantitative kriterier, når vi udvælger influencers.

03

Kampagneoptimering

Vi håndterer alle praktiske aspekter af kampagner, herunder kampagneplanlægning og deadlines, kvalitetssikring af indhold, juridisk kontrol, håndtering af udsendelse af produkter, udbetaling til influencers mv.

04

Rapportering

Vi leverer altid en live digital kampagnerapport, hvor data fra alt det udgivne indhold fremgår. Dette sikrer, at vi og vores kunder altid kan måle og evaluere på kampagneaktiviteterne.

Book gratis videomøde